Introductie weekend "Liefdeskracht"

Introductie weekend "Liefdeskracht"

350.00 395.00

Mijn werk wordt vaak beschreven als bijzonder door de klanten die het ervaren. Een mooi compliment. Het bijzondere zit hem in iets wat misschien niet zozeer te plaatsen is in methodieken die ik toepas, maar voor mij overduidelijk voortkomt uit de liefdeskracht die ik over de jaren heb ont-wikkeld.

Hoe je deze liefdeskracht ook in jouw werk als een therapeut, coach, trainer, manager of mens in kunt zetten leer ik je graag in deze weekend cursus.

Toen ik jaren geleden zelf als trainer/coach in het bedrijfsleven werkte ervoer ik hoe ik met de prachtige coaching-, les- en healingstechnieken die ik toepaste nog niet in staat was om de kern van de ander te raken. Om daar te komen zo wist ik diende ik nog iets anders te ontwikkelen: liefdeskracht. Deze kracht is immers nodig om de diepere lagen van ons mens zijn, het onderbewuste te helen. Zodat er daadwerkelijke transformaties plaats kunnen vinden.

Gedurende de laatste 7 jaar bestond mijn werk voornamelijk uit het verdiepen van deze kracht.

De resultaten die ik begon te zien, door het laten stromen van deze liefde in mijn werk, waren opmerkelijk. De veranderingen en groei in het leven van mijn klanten tastbaar en prachtig. Het is waar: liefde heelt en overwint alles.

Nu voelt de tijd rijp om met jou te delen wat ik geleerd heb over deze liefdeskracht en het werken met het onderbewuste. Zodat ook jij als coach, trainer, healer, therapeut of mens in staat zult zijn jezelf en/of anderen te begeleiden naar structurele verandering.

Toen ik jaren geleden zelf als trainer/coach in het bedrijfsleven werkte ervoer ik hoe ik met de  prachtige coaching-, les- en healingstechnieken die ik toepaste nog niet in staat was om de kern van de ander te raken. Om daar te komen zo wist ik diende ik nog iets anders te ontwikkelen: liefdeskracht. Deze kracht is immers nodig om de diepere lagen van ons mens zijn, het onderbewuste te helen. Zodat er daadwerkelijke transformaties plaats kunnen vinden.


Wat je gaat leren:

  • Hoe je kunt onderwijzen, managen en werken met meer aandacht en verbinding

  • Verbinding maken met je spirituele leiding

  • Communiceren met je body, mind & soul

  • Herprogrammeren van het onderbewustzijn

  • Healing - en meditatie methodieken

Locatie: De Boonakker, Beerze (Overijssel)

Datum: 7 en 8 september 2019

Investering: 395 euro (incl 21% BTW) p.p

Early bird tot 10 augustus 2019 : 350 euro (incl. 21% BTW) p.p

Inclusief: 2 dagen cursus (10-17u), overnachting, 1 x ontbijt, 1 x lunch, 2 x lunch en gebruik van sauna.

Exclusief: reiskosten en verzekeringen

Quantity:
sale
Add To Cart