Back to All Events

Liefdeskracht weekend


Toen ik jaren geleden zelf als trainer/coach in het bedrijfsleven werkte ervoer ik hoe ik met de prachtige coaching-, les- en healingstechnieken die ik toepaste nog niet in staat was om de kern van de ander te raken. Om daar te komen zo wist ik diende ik nog iets anders te ontwikkelen: liefdeskracht. Deze kracht is immers nodig om de diepere lagen van ons mens zijn, het onderbewuste te helen. Zodat er daadwerkelijke transformaties plaats kunnen vinden.

Gedurende de laatste 7 jaar bestond mijn werk voornamelijk uit het verdiepen van deze kracht.

De resultaten die ik begon te zien, door het laten stromen van deze liefde in mijn werk, waren opmerkelijk. De veranderingen en groei in het leven van mijn klanten tastbaar en prachtig. Het is waar: liefde heelt en overwint alles.

Nu voelt de tijd rijp om met jou te delen wat ik geleerd heb over deze liefdeskracht en het werken met het onderbewuste. Zodat ook jij als coach, trainer, healer, therapeut of mens in staat zult zijn jezelf en/of anderen te begeleiden naar structurele verandering.

Toen ik jaren geleden zelf als trainer/coach in het bedrijfsleven werkte ervoer ik hoe ik met de  prachtige coaching-, les- en healingstechnieken die ik toepaste nog niet in staat was om de kern van de ander te raken. Om daar te komen zo wist ik diende ik nog iets anders te ontwikkelen: liefdeskracht. Deze kracht is immers nodig om de diepere lagen van ons mens zijn, het onderbewuste te helen. Zodat er daadwerkelijke transformaties plaats kunnen vinden.


Wat je gaat leren:

  • (Eigen) liefde en hoe dit te gebruiken in je werk

  • Verbinding maken met je spirituele leiding

  • Communiceren met je body, mind & soul

  • Herprogrammeren van het onderbewustzijn

  • Healing - en meditatie methodieken

Locatie: De Boonakker, Beerze (Overijssel)
Investering: 395 euro (incl 21% BTW) p.p

Early bird tot 10 augustus 2019 : 350 euro (incl. 21% BTW) p.p

Inclusief: 2 dagen cursus (10-17u), overnachting, 1x ontbijt, 1x dinner, 2x lunch, gebruik van sauna

Exclusief: reiskosten en verzekeringenLater Event: October 5
Relatie weekend "Love Power"